Monique’s Baby Kingdom , Το βασίλειο των μωρών

My cart
0 items

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πολιτική αγορών

Τρόποι πληρωμής

Α) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Στη συνέχεια και εφόσον πληρωθεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να μας αποστείλλετε αποδεικτικό της πληρωμής σας στο
e-mail info@babykingdom.gr. Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Alpha bank (IBAN)
GR1601401550155002320005450

Eurobank (IBAN)
GR3002602770000700201041510

Β) Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας: VISA,  MasterCard, VISA Electron, Maestro, American Express.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Alpha Bank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.»

Το Monique’s Baby Kingdom δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας. Το Monique’s Baby Kingdom δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις προμήθειες που ενδέχεται να σας χρεώσει η τράπεζα.

Γ) Με Μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Για παραλαβή από το κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος, πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία.

Πληρωμή με Δόσεις

Μπορείτε να επιλέξετε εώς 6 δόσεις για ποσά πάνω των 100.00€

Τρόποι αποστολής - Κόστος μεταφοράς

Το Monique’s Baby Kingdom εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα

Το κόστος μεταφορικών κυμαίνεται σε:

 • 5,00€ για αποστολές σε ολόκληρη την Αττική για ποσά έως 50,00€.
 • Δωρεάν μεταφορικά σε ολόκληρη την Αττική για ποσά άνω των 50,00€.
 • 10,00€  για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα για ποσά έως 100,00€.
 • Δωρεάν μεταφορικά στην υπόλοιπη Ελλάδα για ποσά άνω των 100,00€.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

 • Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι 3 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικός χρόνος παράδοσης στην σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος/κωδικού.
 • Ο χρόνος παράδοσης μίας παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό. 
 • Δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα

Επιστροφή προϊόντων

 • Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προϋπόθεση ότι είναι σε άριστη κατάσταση, μη χρησιμοποιημένα και σε σφραγισμένες συσκευασίες.
 • Επιστροφές σε βιβλία δεν γίνονται. 

Ακύρωση παραγγελίας

 • Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσής της με email στο info@babykingdom.gr αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας.
 • Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε, τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία.
 • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε κλειστές συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν. 

Επιστροφή χρημάτων

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

 • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
 • Εάν η εξόφληση έχει γίνει τοις μετρητοίς σε κατάστημα της εταιρείας μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα* με την επιστροφή των προϊόντων. 
  * Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας και των καταστημάτων μας. 

Αποποίηση ευθύνης

 • H εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.
 • Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη

Τήρηση αρχείου

 • Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο. 

Προστασία προσωπικών στοιχείων.

 • Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία Monique’s Baby Kingdom, για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας. Επιπλέον η σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται με ασφαλή σύνδεση μέσω κρυπτογράφησης που μας παρέχει η ALPHABANK

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

 • Η εταιρεία Monique’s Baby Kingdom διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. 

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

Το babykingdom σας καλοσωρίζει
προίκα μωρού
προσφορές καροτσιών